Infrastrukturoppdatering pågår! Forventet varighet vil være fra kl. 21.30 til 00.30. I denne perioden vil det dessverre ikke være mulig å logge inn. Vi takker for tålmodigheten.

Kundeservice holder stengt fredag 23. juni på grunn av svensk helligdag (Sankthans / Midtsommeraften). Vi beklager for ulempene dette medfører.

Vi opplever problemer med telefonlinjene for øyeblikket. Vennligst send oss en e-post til support@qred.no eller skriv til oss på chat. Beklager for ulempene dette medfører!

Qred utnevner Therese Reuterswärd som ny CMO

3/4/2023
2
minutter

Kristina Leonova Maliberg

Country Manager
Qred

Qred har utnevnt Therese Reuterswärd som ny Chief Marketing Officer (CMO). Therese har tidligere jobbet som CMO i Mentimeter.

"Jeg er stolt over å annonsere at Therese Reuterswärd har sluttet seg til Qreds toppledergruppe som vår nye Chief Marketing Officer. Therese har en god markedsføringskompetanse og en sterk merittliste fra ledende høypresterende markedsføringsteam. Jeg er sikker på at Therese vil hjelpe Qred med å nå vårt langsiktige mål om å bli Europas ledende aktør innen finansiering for småbedrifter, sier Emil Sunvisson, administrerende direktør i Qred.

Med over 16 års erfaring innen markedsføring har Therese en bakgrunn som Interim CMO i Mathem, Head of Digital i Arla Foods og Nordic Head of E-commerce i Nestlé Nespresso.

"Jeg er glad for å kunne bringe min erfaring til Qred mens vi fortsetter å følge ambisjonen om å ta smerten ut av finansiering for titusenvis av Europas små bedrifter. Jeg ser frem til å bygge markedsføringsstrukturer som vil fortsette å drive merkevaregjenkjenning og forsterke kundeverdien”, sier Therese Reuterswärd, ny CMO hos Qred.

Qred er en finansagent som er underlagt Finanstilsynets regler, hvor Nordiska Financial Partner Norway AS fører tilsyn mot vår virksomhet.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil