Infrastrukturoppdatering pågår! Forventet varighet vil være fra kl. 21.30 til 00.30. I denne perioden vil det dessverre ikke være mulig å logge inn. Vi takker for tålmodigheten.

Kundeservice holder stengt fredag 23. juni på grunn av svensk helligdag (Sankthans / Midtsommeraften). Vi beklager for ulempene dette medfører.

Vi opplever problemer med telefonlinjene for øyeblikket. Vennligst send oss en e-post til support@qred.no eller skriv til oss på chat. Beklager for ulempene dette medfører!

Voks med et bedriftslån som du ikke trodde du kunne få

14/7/2022
3
minutter

Julie Sørheim

Marketing Manager
Qred

Historisk har det vært vanskelig for små bedrifter å få lån til selskapet fra en av de tradisjonelle storbankene. I dag så er det stort sett privatlån og fremfor alt boliglån som har tatt plassen til bedriftslån.
Dette har hatt stor innvirkning på samfunnet. Små bedrifter fikk ikke den støtten som kreves i form av finansiering, lover og forskrifter. Inntil for noen år siden...

Bedriftslån på nett - redningen for små bedrifter?
Da vi grunnla Qred i 2015 var vi blant de første i vår nisje – bedriftslån på nett. Det var noen utfordringer og terskler å overkomme på den tiden. Mobilt BankID, for eksempel, hadde egentlig ikke slått an og hadde ikke den samme troverdigheten og tilliten som den har i dag. Da måtte vi ofte veilede gründere til å finne appen og laste ned e-legitimasjoner. I dag har rundt 1 million nordmenn mobilt BankID.

I dag er det derfor ikke et stigma å ta opp lån på nett, slik det kan ha vært for 5, 10 og 15 år siden. Det er nå en ny tillit til bank-, finans- og kredittinstitusjoner som kan legge grunnlaget for en helt ny tid av tjenester for gründere.

En annen type vurdering
I stedet for å fokusere på at bedriften din er hundre år gammel, har dusinvis av ansatte, rapporter og høye inntekter så velger vi å se på andre faktorer. Kontantstrøm, forretningskonsept og at du ser ut til å være verdifull i din nisje er noen ting vi ser på når vi vurderer en bedrift for lån. Samarbeidet med Creditsafe, Scrive, samt andre dataleverandører og den personlige telefonsamtalen vi har med deg gjør at vi ofte kan gjøre en bedre vurdering enn banken. Da spiller det ingen rolle om du er ny og liten, vi forsøker gjerne å hjelpe deg!

Banknedleggelser - en trussel mot den lokale gründeren
Bankkontor etter bankkontor legges ned i byer så vel som på mindre tettsteder.
Trenger du virkelig å sette deg i bilen for å reise flere mil for i det hele tatt å kunne besøke en bank? Det tror vi ikke! I stedet for en dyr dress, i form av lokalkontorer og tusenvis av godt betalte funksjonærer, kan Qred holde kostnadene nede for å kunne tilby lån til flere gründere.

Voks med et bedriftslån fra Qred
Selv om det viser seg at vi kan godkjenne et visst beløp for deg, kan det bety at du etter noen månedlige innbetalinger kan bli godkjent for et høyere beløp. Dette er fordi du som kunde har din egen Qred-score hos oss og at alle datapunkter og atferd spiller inn på hva vi kan gjøre for deg som kunde. Hvis du ikke kommer for sent med betalinger, vil Qred-poengsummen din bli forbedret – og omvendt. Derfor kan du vokse sammen med oss ​​og bevise hvorfor du bør få godkjent et større lån til en lavere kostnad.

Velkommen!

  • Ingen etableringsgebyr 
  • Ingen skjulte avgifter
  • Ingen bindingstid

Søknaden tar 1 minutt, du får beskjed innen 1 time og pengene utbetales samme dag. Søknaden er også gratis og uforpliktende.

Qred er en finansagent som er underlagt Finanstilsynets regler, hvor Nordiska Financial Partner Norway AS fører tilsyn mot vår virksomhet.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil