Landbrukslån for bedrifter - Landbruksfinansiering fra Qred

Ingen bindingstid

Det er gratis og uforpliktende å søke

Ingen skjulte kostnader eller deltakeravgifter

Motta et uforpliktende tilbud om et bedriftslån fra Qred Bank

Hvor mye ønsker du å låne til din bedrift?

kr 0

Qred Bank behandler dine personopplysninger i henhold til GDPR og Qreds personvernerklæring.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Landbruksfinansiering og lån til landbruk

Vi tilbyr bedriftslån til alle typer bedrifter. Slik fungerer et lån gjennom Qred:

 1. Søknaden tar 1 minutt
 2. Du får beskjed innen 1 time
 3. Pengene utbetales samme dag

Gårdsbrukslånet har...

 • Ingen oppstartsgebyr
 • Ingen bindingstid
 • Ingen skjulte kostnader

Velkommen til å sende inn en søknad!

Kort oppsummering

Gårdslån og landbrukslån er spesialtilpassede bedriftslån som hjelper bønder med å finansiere investeringer som nytt utstyr, infrastrukturutvikling og sesongmessige behov. Disse lånene muliggjør også vekst gjennom ekspansjon av gårdsdriften.

Qred tilbyr en enkel låneprosess uten krav til sikkerhet, med fokus på å støtte både etablerte og nyetablerte gårdsbedrifter med finansiering for diverse landbruksprosjekter.

Hvis du er bonde eller gårdbruker og drømmer om å utvide virksomheten, investere i nytt utstyr eller forbedre gårdens infrastruktur, er dette stedet for deg. Vi skal finne ut hva gårdslån og landbrukslån er, hvordan de fungerer og hvorfor de er en uunnværlig ressurs for alle som jobber i landbrukssektoren.

Hva er gårdslån og landbrukslån?

Gårdslån og landbrukslån er bedriftslån som er spesielt utviklet for å dekke behovene til bønder og gårdbrukere. Dette er de vanligste låneformålene:

 1. Kapitalinvesteringer: Gårdslån kan brukes til å investere i nytt utstyr, kjøpe jord eller bygge nye bygninger på gården. Dette gjør det mulig for bøndene å modernisere driften og øke produktiviteten.
 2. Sesongmessige behov: Gårdsdrift er ofte sesongbetont, og det kan være behov for ekstra kapital for å dekke kostnader i lavsesongen. Lån kan bidra til å jevne ut inntektssvingninger.
 3. Kortsiktig finansiering: Gårdslån kan også brukes til å dekke kortsiktige behov som innkjøp av såfrø, gjødsel eller dyrefôr.
 4. Ekspansjon og vekst: Hvis du planlegger å utvide gårdsdriften ved å øke antall dyr eller dyrke nye avlinger, kan lån være et verdifullt verktøy for å finansiere denne veksten.

Hvordan fungerer gårdslån og landbrukslån?

 1. Søknad: Først må du søke om lånet. Det betyr at du kontakter en bank eller finansinstitusjon og sender inn en søknad. Søknadsprosessen kan variere fra långiver til långiver, men den inneholder vanligvis informasjon om gårdsdriften, kredittscoren din og formålet med lånet.
 2. Kredittvurdering: Långiveren foretar en kredittvurdering for å vurdere kredittverdigheten din. Det betyr at de ser på kreditthistorikken din og din evne til å betale tilbake lånet.
 3. Godkjenning og vilkår: Hvis søknaden din blir godkjent, vil långiveren presentere de nøyaktige lånevilkårene, inkludert rente, løpetid og eventuell sikkerhet.
 4. Utbetaling: Når du aksepterer lånevilkårene og oppfyller eventuelle krav til sikkerhet, utbetales lånet til deg. Du kan nå bruke kapitalen til landbruksprosjektet ditt.

Hvorfor trenger du et gårdslån eller landbrukslån?

Nå som vi har diskutert hva gårdslån og landbrukslån er og hvordan de fungerer, skal vi se på hvorfor disse lånene er så viktige for bønder:

 1. Tilgang til kapital: Gårdsdrift krever ofte betydelig kapital for å investere i utstyr og infrastruktur. Lån gir tilgang til den nødvendige kapitalen uten å måtte bruke opp all tilgjengelig likviditet.
 2. Vekstmuligheter: Med riktig finansiering kan bønder utvide driften, øke produksjonen og dermed øke inntekten.
 3. Risikohåndtering: Lån kan bidra til å håndtere økonomisk usikkerhet og uønskede hendelser som skadedyr, dårlig vær eller sykdommer som kan påvirke gården negativt.
 4. Modernisering: Ved å bruke lån til å oppgradere utstyr og teknologi kan bøndene bli mer effektive og konkurransedyktige.

Tips for å få et lån til gårds- og landbruksbedrifter

Når du søker om lån til gårds- eller landbruksdrift, er det noen viktige faktorer du bør ta hensyn til for å sikre at du får et best mulig tilbud:

 1. Lånevilkår: Les lånevilkårene nøye, og sørg for at du forstår alle krav og forpliktelser før du signerer.
 2. Sikkerhetsstillelse: Hvis lånet krever sikkerhetsstillelse, må du sørge for at du er villig til å stille denne, og at du forstår risikoen hvis du ikke klarer å betale tilbake lånet.
 3. Nedbetalingsplan: Lag en plan for hvordan du skal bruke lånet og hvordan du skal betale det tilbake. Dette vil hjelpe deg med å holde kontroll over økonomien og unngå for høy gjeldsgrad.

Rettferdige muligheter for landets bønder med et landbrukslån fra Qred

Mange bønder synes det er vanskelig å få lån til å investere i gårdene sine. Prosessene er lange og kravene til sikkerhet er høye, og det er nesten umulig for nyetablerte gårder.

Vi i Qred har løst dette! Hos oss tar det bare et minutt å søke om lån, og du kan ha penger på konto samme dag. Vi stiller ingen krav til sikkerhet og tar imot alle typer landbruksbedrifter, gamle og nye, små og store, partnerskap, aksjeselskaper og enkeltmannsforetak.

Hva kan et lån brukes til?

Vi har mange landbrukskunder som har lånt til alle slags investeringer, og hver bedrift har sine egne behov. Her er noen eksempler på hva andre kunder har brukt lånene våre til:

 • Traktorer
 • Ploger
 • Renovering av gården
 • Landbrukseiendom
 • Kjøp av mer jord
 • Ansette medarbeidere
 • Rydding av skog
 • Maskiner
 • Storfe

Enten du trenger å låne til en traktor, husdyr, en ny plog, kjøpe mer jord eller andre investeringer, sørger vi for at du får de pengene du trenger for å bygge opp virksomheten din. Vi stoler på din dømmekraft og at du vet best hva bedriften din trenger. Søk også!

Hvordan får jeg lån til gården min?

Den enkleste måten er å søke direkte på datamaskinen eller telefonen via nettsiden vår (du kan scrolle opp og søke øverst).

Skriv inn kontaktinformasjonen din og noen få opplysninger om bedriften din, så gjør vi en rask vurdering og sender deg et tilbud på hva vi kan tilby bedriften din. Lånene er på opptil 5 000 000 euro og har en fast månedlig avgift uten renter. Det betyr at du betaler samme beløp hver måned, noe som gir deg bedre kontroll over utgiftene dine.

Oppsummering

Gårdslån og landbrukslån er en verdifull ressurs for bønder og gårdbrukere som ønsker å investere i virksomheten, utvide og øke produktiviteten. Ved å forstå hvordan disse lånene fungerer og velge det beste tilbudet for din situasjon, kan du ta gården din til neste nivå og oppnå suksess i den konkurranseutsatte landbruksnæringen.

Hvis du er interessert i å søke om et gårdslån eller landbrukslån, er du velkommen til å kontakte oss for mer informasjon. Vi er her for å hjelpe deg med å realisere gårdsdrømmene dine.

Lykke til med virksomheten din!

Om Qred

Vår historie

Qred Bank ble grunnlagt i 2015 av gründere for gründere og er ifølge Financial Times et av Europas raskest voksende fintech-selskaper. Vi har levert lønnsom vekst fra starten av og er markedsleder i Norden med Norges mest fornøyde kunder, ifølge Trustpilot.

Qred Bank har virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Nederland, Belgia, Tyskland og Brasil og har utstedt hundretusener av lån til småbedrifter. Et helautomatisk og egenutviklet kredittscoringssystem gjør at Qred Bank raskt og konkurransedyktig kan gi gründere den støtten de trenger for å vokse.

Man som håller i ett stort Qred VISA

Interessert i bedriftslån? Kontakt Qred Bank!

Vi elsker små bedrifter. Ta kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift!
08:00 - 16:30 (man-fre)