Informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler?

Vår personvernerklæring inneholder mer informasjon om hvordan Qred Bank AB behandler dine personopplysninger.

Hva er behovet for informasjonskapsler og formålet med disse?

Informasjonskapsler (cookies) brukes til ulike formål og enkelte informasjonskapsler er nødvendige for at du skal kunne bruke Qred Bank ABs funksjoner på nettsiden. Imidlertid brukes vanligvis informasjonskapsler for å forbedre nettstedet for deg som besøkende, for eksempel slik at du enkelt kan navigere på nettstedet og gjøre nettstedet mer brukervennlig.

Qred Bank AB bruker informasjonskapsler til formål som:

 • Gi deg tilgang til ulike funksjoner. 
 • Forenkle brukeropplevelsen ved å lagre valgene og innstillingene dine.
 • Samle inn statistikk og annen informasjon som er nødvendig for at vi skal forstå brukernes atferd på nettsidene og for å kunne forbedre våre digitale tjenester.
 • Aktiver slik at du slipper å logge på flere ganger i løpet av et besøk etter at du har logget inn for første gang.
 • Gjennom markedsføring kunne tilby deg rabatter eller andre tilbud som kan være relevante for deg.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi?

Vi kategoriserer informasjonskapslene vi bruker som følger:

Informasjonskapsler som er nødvendige for tjenesten eller produktet – Denne typen informasjonskapsler er nødvendig for at nettsiden skal fungere og kan ikke slås av i våre systemer. Du kan stille inn nettleseren din til å blokkere eller advare deg om denne typen informasjonskapsler, men dette kan føre til at deler av nettstedet ikke fungerer.

Alle informasjonskapsler som er nødvendige for Qred Bank ABs nettside brukes av Qred Bank AB og kun til Qred Bank ABs formål. Utløpsdatoen til disse informasjonskapslene er 1 år etter ditt siste besøk.

Ytelsesbaserte informasjonskapsler/Analytiske informasjonskapsler – Denne typen informasjonskapsler lar oss telle besøk og trafikkilder slik at vi kan måle og forbedre nettstedet. De informerer oss om populariteten til de forskjellige sidene våre, og vi kan se hvordan besøkende navigerer på siden. Det hjelper oss å forstå hvor brukerne våre kommer fra, noe som gjør at vi kan tilpasse funksjoner deretter. Hvis denne typen informasjonskapsler nektes, vil ingen brukerspesifikk informasjon knyttet til nettstedets ytelse bli lagret. Du kan velge å ikke gi ditt samtykke til informasjonskapsler i denne kategorien. Eksempler på data som samles inn: Hvilke sider du besøker eller hvor mye tid du bruker på siden, hvilken type enhet du bruker, hvor lang tid det tok å laste en side og hvilket land du surfer fra.

Våre ytelsesbaserte informasjonskapsler brukes av Qred Bank AB, men også av tredjeparter. Tredjepartene som brukes er:

 • Hotjar AB, les deres personvernerklæring her.
 • Google Analytics, les personvernreglene deres her.
 • Google Tag Manager, les personvernreglene deres her.
 • Auth0, les personvernreglene deres her.

Qred Bank AB bruker ytelsesbaserte informasjonskapsler for sine egne formål og deler derfor ikke disse informasjonskapslene for tredjepartsformål. Lagringstiden for disse informasjonskapslene er 3 år.

Markedsføringskapsler – Denne typen informasjonskapsler brukes av våre markedsføringspartnere for å lage en profil over dine interesser og vise relevante annonser på andre nettsteder. De er basert på unik identifikasjon av nettleseren og nettleseren din. Hvis du ikke tillater denne typen informasjonskapsler, vil du se mindre målrettet markedsføring. Du kan velge å ikke gi ditt samtykke til denne typen informasjonskapsler.

Våre informasjonskapsler som er basert på markedsføring brukes av Qred Bank AB. Alle informasjonskapsler for målmarkedsføring settes av Qred og kan også brukes av tredjeparter. Tredjepartene som brukes er:

 • Google Tag Manager, les personvernreglene deres her.
 • Google Ads, les personvernreglene deres her.
 • Facebook, les personvernreglene deres her.
 • Microsoft Ads, les personvernreglene deres her.
 • LinkedIn, les personvernreglene deres her.
 • Adtraction, les personvernreglene deres her.
 • Schibsted Ad Market, les deres personvern her.

Qred Bank AB bruker informasjonskapsler for markedsføringsformål og kan også dele disse informasjonskapslene for tredjepartsformål. Lagringstiden for disse informasjonskapslene er 1 år fra ditt siste besøk.

Hvordan kan du kontrollere bruken av informasjonskapsler på nettstedet?

Nettlesere er forskjellige med hensyn til hvilke informasjonskapselinnstillinger som kan gjøres. Dette er eksempler på innstillinger som kan gjøres:

 • Slå av informasjonskapsler fullstendig.
 • Be om å bli spurt hver gang en informasjonskapsel er i ferd med å bli lagret på enheten din (dette betyr at du får et spørsmål hver gang du besøker).
 • Velg å slå av tredjeparts informasjonskapsler (se ovenfor), men tillat informasjonskapsler fra nettstedseiere.
 • Velg å godta informasjonskapsler fra pålitelige nettsteder utpekt av deg. For andre. nettsteder, velger du å slå av eller alltid bli bedt om å tillate når du besøker dem.

Se hver nettleserprodusents nettsted for instruksjoner om hvordan du håndterer informasjonskapsler selv. Vi anbefaler at du tillater alle informasjonskapsler. Med informasjonskapsler slått av vil opplevelsen av nettstedet bli betydelig dårligere og du vil ikke kunne søke om å bruke tjenestene våre.

Kontakt oss

Qred Bank AB er ansvarlig (personopplysningsansvarlig) for å behandle dine personopplysninger som beskrevet ovenfor

Qred Bank AB har en databeskyttelsesansvarlig som jobber med databeskyttelse og personvern samt et kundeteam som tar seg av saken din dersom du ønsker å kontakte oss angående databeskyttelse og personvern. Du kan alltid nå oss på privacy@qred.com.