Enhver bedrift trenger hjelp fra tid til annen

Som gründere har vi erfart hvor vanskelig det kan være å finne gode løsninger for finansiering. Derfor satser vi på fleksibel finansiering for små bedrifter som har ambisjoner om å vokse.

Kvalitetsfog i Stockholm, kunder till Qred
Takket være Qred kunne vi lease firmabilen vår og betale lønn..

-Joakim & Erik, Bygg- og Anleggsfirma

Qred tok kontakt innen en dag og kom med et lånetilbud. Det føltes ut som en god deal!

-Kenny, The good gringo

Robban på Kaffebaren, kund till Qred
Qred hjalp meg å beholde det jeg hadde i en tøff periode.

-Robert, Kaffebaren

7200
%
vekst
150
+
talenter
7
markeder
5000
+
skapte arbeidsplasser

2015

Qred ble født i Stockholm med et mål om å forbedre småbedrifters bankopplevelse og sette kundens behov først.

2016

Qred ekspanderer til  det finske markedet og åpner kontor i både Helsingfors og Latvia.

2017

Qred åpner portene til det danske markedet.

2018

Qred gør sin entré i det nederlandske markedet.

2019

Qred introduserer sin faktureringstjeneste - Qred Factoring. Qred etablerer også virksomhet i Brasil.

2020

Qred lanseres i Belgia og Financial Times kårer Qred til Sveriges raskest voksende selskap.

2022

Qred lanseres i Norge.

Historien om Qred

Det hele startet med en ung gründer som hadde en drøm om å etablere egen bedrift.Gründeren hadde opptjent en egenkapital på 100 000 kroner og dro stolt til nærmeste bank for å åpne en konto på vegne av bedriften. Det var nytt, spennende og ikke minst ukjent. Med stor entusiasme delte gründeren forretningsplanene med banken, som undret hvorfor gründeren hadde valgt å komme til akkurat deres bank.

Gründeren ble overrasket, ettersom banken hadde mottatt den prestisjetunge prisen “Årets forretningsbank”, men svarte høflig at at han hadde et inntrykk av at dette kunne være en god bank for hans virksomhet. Etter et kort møte fikk gründeren beskjed om at forretningsideen opplevdes som lite gjennomtenkt og søknaden om kundeforhold ble dermed avslått.

Gründeren ble frustrert og tenkte “hvordan er dette mulig?”. Han ville ikke låne penger, uten at han skulle foreta et innskudd på 100 000 kroner. Han begynte å tvile på seg selv; hva om banken hadde rett? Var han ikke i stand til å etablere egen bedrift? Heldigvis valgte han å ikke gi opp, og oppsøkte en annen bank som viste mer forståelse.

Les mer
Om teamet

Karrieremuligheter

Qred vokser fort og vi leter stadig etter nye Qredsters.
Se våre ledige stillinger:

Flere stillinger

Ofte stilte spørsmål

Hvordan tilbakebetaler jeg lånet?

Den enkleste måten å betale på er å følge instruksjonene på fakturaen vi har sendt deg. Er du usikker på hvor mye du skal betale, hvilken dato som gjelder eller lignende, kan du ta kontakt med kundeservice. Ring oss på 32 99 36 41, send en e-post til support@qred.no eller chat med oss her på nettsiden. Vi holder åpent man-fre mellom kl. 08:30-16:30.

Hva er kostnadene for et bedriftslån hos Qred?

Qred har ingen fast rente ettersom vi foretar individuelle vurderinger for hver enkelt bedrift. Vi tilbyr et personlig tilbud som er tilpasset bedriftens behov. Qred sikrer full innsyn og lånevilkår som er enkle å forstå. Vi har for eksempel ingen etableringsgebyr, skjulte avgifter eller bindingstid tilknyttet til våre lån. Kunden har mulighet til å tilbakebetale lånet i sin helhet når som helst, noe som gir økonomisk frihet og kontroll.

Hva betaler kundene hver måned? Basert på lånets løpetid, individuell kredittvurdering og totalbeløpet, vil Qred belaste kunden med en fast avgift i kombinasjon med amortisering. Målet er at det skal være oversiktlig, enkelt og transparent, og det er derfor smarte gründere velger Qred for finansiering av sin bedrift.

Hvordan kontakter jeg Qred?

Du kan kontakte oss ved å ringe på 32 99 36 41, sende en e-post til support@qred.no eller chatte med oss her på nettsiden. Vi har åpent man-fre mellom kl 08:30-16:30.

Kan jeg nedbetale lånet tidligere?

Selvsagt! Qred har ingen bindingstid eller innløsningsgebyr tilknyttet til sine bedriftslån. Du kan derfor nedbetale hele lånet på forhånd uten ekstra kostnader. Vennligst kontakt kundeservice ved sluttbetaling slik at de kan sende deg en sluttfaktura, som inkluderer total lånebeløp og gjeldende månedsavgift.

Jeg har ingen norsk bankkonto. Kan jeg søke om bedriftslån hos Qred?

Nei, du må ha en konto i en norsk bank for at vi skal kunne innvilge et bedriftslån.

Er det mulig å ta opp et lån for å starte egen bedrift?

Det er ikke mulig å ta opp et bedriftslån for å starte egen bedrift. Du kan søke om bedriftslån hos oss når du har et aktivt og registrert selskap.

Hvem er Qred?

Qred tilbyr bedriftslån med formål om å hjelpe bedrifter med finansiering. Alle norske bedrifter kan søke om lån opptil 2 000 000 kr uten å måtte henvende seg til banken. Du kan forvente deg å få svar på din søknad samme dag, samt innvilget lånebeløp utbetales når avtalen er signert.

Du betaler en fast månedlig avgift og kan når som helst nedbetale lånet uten ekstra kostnader. Vi har ingen skjulte avgifter og du betaler kun for de månedene du benytter deg av lånet. Den månedlige avgiften avhenger av din Qred-score som tar utgangspunkt i en kredittvurdering. Selskapets kredittvurdering baserer seg på ulike parametere, og vi foretar derfor en individuell vurdering av hver eneste søknad.

Qred er en finansagent som er underlagt Finanstilsynets regler, hvor Nordiska Financial Partner Norway AS fører tilsyn mot vår virksomhet. Vi tilbyr bedriftslån.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil