Kassekreditt - Fleksibel finansiering for bedrifter

Ingen bindingstid

Det er gratis og uforpliktende å søke

Ingen skjulte kostnader eller deltakeravgifter

Motta et uforpliktende tilbud om et bedriftslån fra Qred Bank

Hvor mye ønsker du å låne til din bedrift?

kr 0

Qred Bank behandler dine personopplysninger i henhold til GDPR og Qreds personvernerklæring.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kassekreditt til bedrifter

Vi tilbyr kassekreditt til alle typer bedrifter. Slik fungerer et bedriftslån gjennom Qred:

  1. Søknaden tar 1 minutt
  2. Du får beskjed innen 1 time
  3. Pengene utbetales samme dag

Kassekreditten har...

  • Ingen oppstartsgebyr
  • Ingen bindingstid
  • Ingen skjulte kostnader

Velkommen til å sende inn en søknad!

Kort oppsummering

Kassekreditt gir bedrifter fleksibel kortsiktig finansiering ved å tilby en kredittgrense som kan trekkes på etter behov, med renter kun på brukt beløp. 

Dette er ideelt for å dekke plutselige utgifter og sesongbaserte svingninger uten langvarige låneforpliktelser. Riktig bruk av kassekreditt kan sikre nødvendig arbeidskapital, opprettholde likviditet og støtte vekst.

Kassekreditt er en populær form for kortsiktig finansiering som gir bedrifter fleksibilitet til å håndtere svingninger i likviditet og sikre nødvendig arbeidskapital. Denne typen kreditt er spesielt nyttig for å dekke løpende driftsutgifter og investere i småskala prosjekter uten å måtte ta opp langvarige lån.

Kassekreditt som Kortsiktig Finansiering

Kassekreditt fungerer som en kredittgrense som bedriften kan trekke på etter behov. I motsetning til et vanlig lån, hvor hele lånebeløpet utbetales på én gang, tilbyr kassekreditt en ramme som bedriften fritt kan benytte opp til en avtalt grense. Renten beregnes kun på den delen av kreditten som faktisk blir brukt, noe som gjør det til en kostnadseffektiv løsning for kortsiktig finansiering. Dette gir virksomheter mulighet til å håndtere plutselige utgifter eller dra nytte av umiddelbare forretningsmuligheter uten forsinkelse.

Arbeidskapital gjennom Kassekreditt

Arbeidskapital er essensielt for enhver bedrifts daglige operasjoner, fra å betale leverandører til å håndtere lønnsutbetalinger. Med kassekreditt kan bedrifter sikre at de alltid har tilgang til nødvendig kapital for å opprettholde jevn drift. Dette er spesielt viktig i perioder med uforutsigbar kontantstrøm, som for eksempel sesongbaserte svingninger i salget eller uventede utgifter. Ved å bruke kassekreditt som en buffer, kan bedrifter unngå de finansielle forstyrrelsene som ofte følger med disse svingningene.

Kassekreditt tilbyr altså en effektiv måte å finansiere løpende behov for arbeidskapital på, uten de begrensninger og langvarige forpliktelser som følger med tradisjonelle lån. For bedrifter som trenger umiddelbar tilgang til midler for å dekke kortsiktige behov, er dette et ideelt finansielt verktøy. Ved riktig bruk kan det hjelpe bedrifter å opprettholde likviditet, støtte vekst og navigere i økonomiske utfordringer med større trygghet. Sørg for å beregne lånekostnadene før du signerer.

Om Qred

Vår historie

Qred Bank ble grunnlagt i 2015 av gründere for gründere og er ifølge Financial Times et av Europas raskest voksende fintech-selskaper. Vi har levert lønnsom vekst fra starten av og er markedsleder i Norden med Norges mest fornøyde kunder, ifølge Trustpilot.

Qred Bank har virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Nederland, Belgia, Tyskland og Brasil og har utstedt hundretusener av lån til småbedrifter. Et helautomatisk og egenutviklet kredittscoringssystem gjør at Qred Bank raskt og konkurransedyktig kan gi gründere den støtten de trenger for å vokse.

Man som håller i ett stort Qred VISA

Interessert i bedriftslån? Kontakt Qred Bank!

Vi elsker små bedrifter. Ta kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift!
08:00 - 16:30 (man-fre)