Bedriftslån uten sikkerhet - Lån uten sikkerhet til din bedrift

Ingen bindingstid

Det er gratis og uforpliktende å søke

Ingen skjulte kostnader eller deltakeravgifter

Motta et uforpliktende tilbud om et bedriftslån fra Qred Bank

Hvor mye ønsker du å låne til din bedrift?

kr 0

Qred Bank behandler dine personopplysninger i henhold til GDPR og Qreds personvernerklæring.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bedriftskreditt uten sikkerhet

Vi tilbyr bedriftslån til alle typer bedrifter. Slik fungerer et lån gjennom Qred:

 1. Søknaden tar 1 minutt
 2. Du får beskjed innen 1 time
 3. Pengene utbetales samme dag

Gårdsbrukslånet har...

 • Ingen oppstartsgebyr
 • Ingen bindingstid
 • Ingen skjulte kostnader

Velkommen til å sende inn en søknad!

Kort oppsummering

Bedriftslån uten sikkerhet gir små og mellomstore bedrifter finansiering uten å måtte stille eiendeler som sikkerhet. Långiveren vurderer bedriftens kredittverdighet basert på økonomisk historikk. Fordelene inkluderer rask prosess og fleksible tilbakebetalingsvilkår, men rentene kan være høyere, lånebeløpene mindre og kredittkravene strengere.

Bedriftslån uten sikkerhet er et populært alternativ for mange små og mellomstore bedrifter som trenger finansiering, men som kanskje ikke har eiendeler å stille som sikkerhet. I denne oversikten vil vi se nærmere på hva et bedriftslån uten sikkerhet innebærer, hvordan det fungerer, fordelene, potensielle ulemper og hva du bør tenke på før du søker om et slikt lån.


Hva er et bedriftslån uten sikkerhet?

Et bedriftslån uten sikkerhet er akkurat som det høres ut - et lån som ikke krever at bedriften stiller noen form for sikkerhet, for eksempel eiendom, kjøretøy eller andre verdifulle eiendeler, som garanti for lånet. Dette skiller seg fra lån med sikkerhet, der du må stille med noe verdifullt som banken kan ta hvis du ikke kan betale tilbake lånet.


Hvordan fungerer det?

Når et selskap søker om et lån uten sikkerhet, vurderer långiveren selskapets kredittverdighet basert på selskapets økonomiske historikk, kredittvurderinger, regnskaper og andre økonomiske indikatorer. Långiveren forsøker å vurdere risikoen ved å låne ut penger basert på selskapets evne til å generere inntekter og håndtere gjelden.


Fordeler med bedriftslån uten sikkerhet

 1. Ingen krav om sikkerhet - Den største fordelen er at du ikke trenger å risikere viktige eiendeler i bedriften. Skulle bedriften få problemer med å tilbakebetale lånet, er dine personlige eiendeler og viktige driftsmidler som utstyr og eiendom tryggere.
 2. Raskere prosess - Uten å måtte verdsette sikkerheter går det ofte raskere å få et lån. Dette er ideelt for bedrifter som trenger penger raskt.
 3. Fleksibilitet - Lån uten sikkerhet har ofte fleksible tilbakebetalingsvilkår, noe som kan hjelpe bedrifter med å styre økonomien mer effektivt.

Ulemper ved bedriftslån uten sikkerhet

 1. Høyere renter - Siden långiveren tar en høyere risiko ved ikke å kreve sikkerhet, kan renten være høyere enn for lån med sikkerhet.
 2. Mindre lånebeløp - Långivere kan være mindre tilbøyelige til å tilby store lån uten sikkerhet, noe som begrenser finansieringen av større prosjekter eller investeringer.
 3. Strengere kreditt krav - Bedrifter må kanskje ha en høyere kredittverdighet for å kvalifisere for et lån uten sikkerhet.


Hva bør du tenke på?

Vurder din økonomiske situasjon - Før du søker om et lån uten sikkerhet, er det viktig at du går nøye gjennom bedriftens økonomiske situasjon. Sørg for at du har en solid forretningsplan og en klar tilbakebetalingsstrategi. Beregn det gjerne med kalkulatoren vår.

Sammenlign ulike alternativer - Se på ulike långivere og deres betingelser. Sammenlign renter, gebyrer, lånevilkår og kundevurderinger for å finne det beste tilbudet for bedriften din.

Forstå avtalene - Les låneavtalene nøye. Vær klar over alle gebyrer og kostnader som er forbundet med lånet, og hva som skjer hvis du ikke kan betale tilbake lånet i tide.


Qred kan hjelpe deg med bedriftslån uten sikkerhet

Bedriftslån uten sikkerhet gir små og mellomstore bedrifter en god mulighet til å få tilgang til kapital uten den risikoen det innebærer å stille eiendeler som sikkerhet. Det kan være et utmerket verktøy for å finansiere ekspansjon, håndtere kontantstrømmen eller investere i nye prosjekter. Med god planlegging og forståelse av vilkårene og betingelsene kan slike lån være en effektiv måte å styrke virksomheten på.

Om Qred

Vår historie

Qred Bank ble grunnlagt i 2015 av gründere for gründere og er ifølge Financial Times et av Europas raskest voksende fintech-selskaper. Vi har levert lønnsom vekst fra starten av og er markedsleder i Norden med Norges mest fornøyde kunder, ifølge Trustpilot.

Qred Bank har virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Nederland, Belgia, Tyskland og Brasil og har utstedt hundretusener av lån til småbedrifter. Et helautomatisk og egenutviklet kredittscoringssystem gjør at Qred Bank raskt og konkurransedyktig kan gi gründere den støtten de trenger for å vokse.

Man som håller i ett stort Qred VISA

Interessert i bedriftslån? Kontakt Qred Bank!

Vi elsker små bedrifter. Ta kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift!
08:00 - 16:30 (man-fre)