Lånekalkulator for bedriftslån

Lett å bruke.
Fast månedsavgift
Ingen skjulte avgifter
Ingen bindingstid

Motta et uforpliktende tilbud om et bedriftslån fra Qred Bank

Hvor mye ønsker du å låne til din bedrift?

kr 0

Qred Bank behandler dine personopplysninger i henhold til GDPR og Qreds personvernerklæring.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Qred hjalp meg å beholde det jeg hadde i en tøff periode.
Takket være Qred kunne vi lease firmabilen vår og betale ut lønn.
Qred kontaktet oss etter en dag og kom med et lånetilbud. Det føltes som en fair deal!

Hva kan du bruke et bedriftslån til?

Et bedriftslån kan hjelpe bedriften din når du vil investere i vekst eller komme deg ut av en vanskelig situasjon.

Når du trenger å ansette flere

Investere i maskiner
og verktøy

Når du trenger mer kapital

10 000 opptil
2 millioner

Qred tilbyr skreddersydde bedriftslån som passer perfekt for små og mellomstore bedrifter. Med finansiering fra Qred kan du trygt ta tak i både små og store behov som din bedrift står overfor.

Våre lånebeløp strekker seg fra 10 000 kr og opp til 2 millioner kr, slik at du har friheten til å realisere dine ambisjoner og sikre vekst for virksomheten din!

Hvordan fungerer det?

Søk på få minutter

Hos oss er det enkelt å søke! Vi tar bryet ut av prosessen, slik at du raskt kan få tilgang til den økonomiske støtten du trenger for å realisere dine drømmer. Spar tid og søk nå for å oppdage hvilke muligheter Qred har for å hjelpe deg og din bedrift!

1
2

Tilbud samme dag

Hos oss vil du bli kontaktet samme dag som du sender inn søknaden din. Vi forstår viktigheten av rask og pålitelig respons, slik at du kan komme deg videre med dine planer uten unødvendig forsinkelser.

3

Signér med BankID

Når du velger å akseptere tilbudet, kan du enkelt signere med BankID og få pengene overført til kontoen din allerede samme dag!

4

Ingen bindningstid

Vi forstår at behovene kan endre seg, og derfor gir vi deg fleksibiliteten til å betale tilbake lånet når som helst, uten ekstra kostnader. Hos oss er det ingen skjulte gebyrer eller overraskelser.

Søk her

Vanlige spørsmål om bedriftslån

Hvordan søker jeg om høyere lån?

Du kan søke om høyere lån på nettsiden, ved å logge inn på My Qred eller ved å ta kontakt med kundeservice per telefon 32 99 36 41. Dersom du ønsker å søke om høyere bedriftslån enn det du har fått innvilget, kan du forespørre en ny vurdering. I noen tilfeller kan vi etterspørre kompletterende dokumentasjon, slik at vi har riktig vurderingsgrunnlag.

Tar dere kredittsjekk?

Ja, for å kunne foreta en vurdering av din søknad må vi foreta en kredittsjekk. Dersom du har sperret deg for kredittsjekk, kan du åpne sperren midlertidig på Creditsafe eller Experian sine hjemmesider.

Er nedbetalingsplanen bindende?

Nei, nedbetalingsplanen er ikke bindende og du kan derfor innfri bedriftslånet når som helst uten ekstra kostnader. Ta kontakt med kundeservice dersom du planlegger å innfri lånet tidligere slik at vi kan produsere en sluttfaktura til deg.

Når er første forfall?

Første forfallsdato er en måned fra du signerte kontrakten. Du får tilsendt en faktura 10 dager før forfall hvor det står oppført et konto- og KID-nummer som er gjeldende under hele låneperioden. Ta kontakt med kundeservice dersom du har behov for å endre forfallsdato.

Hvordan mottar jeg fakturaen?

Fakturaen sendes til oppgitt e-postadresse som du fylte ut i søknadsskjemaet.

Ta kontakt med kundeservice dersom du ønsker at vi skal endre denne eller sende den til deg per post. Du finner også fakturaen ved å logge inn på My Qred med BankID som er selvbetjeningsportalen for kunder av Qred.

Hvorfor fikk jeg avslag?

Et avslag kan belage seg på flere årsaker som for eksempel at vi ikke har lykkes å komme i kontakt med deg eller mottatt etterspurt dokumentasjon.

Har dere etableringsgebyr?

Nei, vi har ingen etableringsgebyr. Du betaler en fast månedsavgift hver måned frem til lånet er innfridd.

Hvor lang nedbetalingstid tilbyr dere?

Vi tilbyr en nedbetalingstid opp til 36 måneder som fastsettes etter bedriftens behov. Vi har ingen bindingstid på våre bedriftslån så har muligheten til å redusere kostnadene ved å tilbakebetale lånet på en mer hurtig måte, og dermed spare penger i prosessen.

Hvordan vurderes min søknad om bedriftslån?‍

Når du har sendt inn en søknad om bedriftslån vil vi ta kontakt med deg på telefon og e-post. Innen vi kan vurdere søknaden din må vi gjøre oss kjent med bedriften din. Vi tar hensyn til ønsket lånebeløp og den økonomiske situasjonen, hvor du kan bli bedt om å sende inn kompletterende dokumentasjon. Formålet er å skreddersy en finansieringsløsning tilpasset bedriftens behov og ønsker.

Når mottar jeg pengene på konto?

Vi forsøker å behandle søknaden din innen en time. Ved innvilget lånesøknad vil du få tilsendt et tilbud på e-post og SMS. Ved signering fyller du inn bankkonto for utbetaling, og bedriftslånet utbetales innen få minutter.

Hvordan tilbakebetaler jeg lånet?

Du kan velge å tilbakebetale hele beløpet, uten ekstra kostnad. Kontakt oss eller logg inn på My Qred.

Vi tilbyr lån til bedrifter, hvor du fyller ut et søknadsskjema på nettsiden vår eller på My Qred dersom du allerede er kunde hos oss. Vi tilbyr kortsiktig finansiering mellom 10 000 og 5 000 000 kr.

Hvordan kontakter jeg Qred?

Vi tilbyr bedriftslån uten sikkerhet, som betyr at vi ikke tar pant i eiendom, driftstilbehør, kundefordringer eller varelager. Du stiller derimot som en selvskyldnerkausjonist på våre lån.

Du kan kontakte oss ved å ringe 32 99 36 41, epost til support@qred.no eller chatte med oss her på nettsiden. Vi har åpent man-fre mellom kl 08:00-17:00.

Hvor får jeg oversikt over mitt bedriftslån?

Du får full oversikt over ditt bedriftslån ved å logge deg inn på My Qred med BankID.

Til informasjon

Din låneavtale og nedbetalingsplan kan lastes ned i forkant av at du signerer en avtale om bedriftslån. Du får også tilsendt alle nødvendige dokumenter på e-post i etterkant av at avtalen er signert.

Hva er My Qred?

Dette er en selvbetjeningsportal for kunder av Qred. Portalen gir deg full oversikt over ditt aktive lån, inkludert din nedbetalingsplan og kommende faktura. Den gir deg også oversikt over tidligere lån hos Qred.

Kan jeg søke om nytt eller høyere lån på My Qred?

Ja, du kan enkelt søke om nytt eller høyere lån på My Qred, hvor du får svar innen en time.

Hvem er Qred Bank?

Qred Bank er en bank for gründere. Vi hjelper små og mellomstore bedrifter med riktig type finansiering. Alle norske bedrifter kan søke om lån inntil 5 000 000 SEK uten å måtte gå til banken.

Bra priser

Med et bedriftslån fra Qred er den eneste kostnaden for lånet en fast månedsavgift.
Vi foretar en helhetlig kredittvurdering av selskapet innen vi fastsetter en individuell månedsavgift.
Du kan enkelt se hva din månedsavgift blir ved å sende inn en uforpliktende lånesøknad her.

Fleksibelt
Enkelt
Trygt

Kontakt oss

Vi hjelper deg med å finne løsningen som passer best for din bedrift!
08:30 - 16:30 (man-fre)

En kalkulator for bedriftslån

Er et nyttig verktøy for små og mellomstore bedrifter som vurderer å ta opp et bedriftslån.

Med en slik kalkulator kan bedriftseiere få et klart inntrykk av de potensielle kostnadene og betingelsene for et lån før de tar den endelige beslutningen om å søke. Dette er spesielt viktig for små bedrifter som ofte opererer med begrensede ressurser, og der enhver økonomisk beslutning kan ha stor innvirkning på bedriftens fremtidige helse og stabilitet.

En kalkulator for bedriftslån fungerer ved at brukeren legger inn spesifikke data om det ønskede lånet, for eksempel lånebeløp, rentesats og nedbetalingstid. Basert på disse dataene beregner kalkulatoren den omtrentlige månedlige kostnaden for lånet samt den totale rentekostnaden over låneperioden. Det hjelper bedriftseieren til å forstå hvordan lånet vil påvirke bedriftens økonomi måned for måned.

Det er flere fordeler med å bruke en kalkulator for bedriftslån. Først og fremst gir den en umiddelbar oversikt over de økonomiske forpliktelsene som et lån innebærer. Den kan hjelpe bedriftseiere med å vurdere om de har råd til å ta opp lånet, med tanke på nåværende og forventet kontantstrøm. Ved å ha et klart bilde av de månedlige avdragene kan bedriftseieren planlegge bedre og unngå økonomisk stress.

En annen fordel er at kalkulatoren kan brukes til å sammenligne ulike lånealternativer. Ved å endre lånebeløp, rentesats eller nedbetalingstid kan brukeren se hvordan disse endringene påvirker de månedlige avdragene og den totale lånekostnaden. Dette er spesielt nyttig i et landskap der renter og vilkår kan variere mye mellom ulike långivere.

I tillegg kan en kalkulator for bedriftslån fungere som et forhandlingsgrunnlag. Med kunnskap om de omtrentlige kostnadene ved et lån kan bedriftseieren forhandle med banken eller långiveren fra en mer informert posisjon. Dette kan føre til bedre vilkår og kanskje til og med lavere renter, noe som vil redusere den samlede økonomiske byrden for bedriften.

Det er imidlertid viktig å huske at en kalkulator for bedriftslån gir et estimat basert på dataene som legges inn. Den faktiske lånekostnaden kan variere avhengig av en rekke faktorer, blant annet bedriftens kredittverdighet, den økonomiske situasjonen på lånetidspunktet og långiverens spesifikke vurderingskriterier.

For små bedrifter som vurderer å ta opp et lån, er det lurt å bruke en kalkulator for bedriftslån. Den gir et verdifullt innblikk i de økonomiske konsekvensene av et lån og hjelper deg med å ta en informert beslutning. Ved å vurdere denne informasjonen nøye kan bedriftseiere øke sjansene for å sikre seg finansiering som støtter bedriftens strategier og bidrar til langsiktig vekst og suksess.

Se mer