Søk grønt lån till bedriften

Samme raske service
Mindre klimaavtrykk til en lavere pris
Invester opp til 2.000.000 kr

Motta et uforpliktende tilbud om et bedriftslån fra Qred Bank

Hvor mye ønsker du å låne til din bedrift?

kr 0

Qred Bank behandler dine personopplysninger i henhold til GDPR og Qreds personvernerklæring.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Qred er en finansagent på vegne av Nordiska Financial Partner Norway AS.
Fleksibelt
Enkelt
Trygt

Grønne Lån fra Qred Bank

For en grønnere verden - ett lån av gangen

Vi har alle et ansvar om å bidra til det grønne skiftet. I 2021 søkte over 400 norske bedrifter og forskningsinstitutter om støtte til sine grønne prosjekter gjennom konkurransen Grønn plattform, en satsning som er et samarbeid mellom Forskningsrådet, Innovasjon Norge, Siva og Enova. Innovasjon Norge har tidligere rapportert at nesten halvparten av støttede prosjekter i 2020 gikk til prosjekter med en definert positiv miljøeffekt.

For oss på Qred er det viktig å skape flere bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og derfor har vi nå lansert Grønne Lån. Vi vil gjerne være med på å hjelpe bedriften din med å ta gode valg for miljøet.

Fordeler med et Grønt Lån?

Det finnes mange fordeler med å ta en Grønt Lån men først og fremst bidrar det til den grønne omstillingen i Norge og det bidrar til veien mot å nå FNs bærekraftsmål.
I tillegg er det merkevarebyggende og attraktivt overfor kunder og ansatte at man investerer grønt.

En annen fordel er at man også får bedre vilkår enn ved å ta et ordinært bedriftslån.

Hva kan Grønne Lån brukes til?

Hos Qred tilbyr vi Grønne Lån slik at bedrifter kan gjøre miljøvennlige investeringer.

Fokuset for Grønne Lån er å gi bedrifter mulighet til å skape bedre løsninger som er bra for miljøet og klimaet.

Med stigende energipriser blir bærekraftige initiativer enda mer relevante. Ved å tenke bærekraft i form av en selvforsynt energikilde, blir bedriften mindre sårbar for eksterne faktorer. NRK skriver at det i 2022 var en dobling av energi som kom fra solcelleanlegg i Norge. Bloomberg skriver også at det i 2022 ble investert like mye i grønn energi som i fossile brennstoff, og dette er første gangen det skjer.

Hvordan kvalifiserer du deg til et Grønt Lån?

Grønne Lån er et nytt produkt fra Qred.

For at Qred skal kunne tilby et Grønt lån må bedriften kunne vise til aktive tiltak mot en grønnere investering. Det kan f.eks. være en faktura på betaling for en elbil, et tilbud på solceller, eller en ordrebekreftelse.

Lånet som Qred tilbyr skal samsvare med de allerede eksisterende prosessene, hvor vi bl.a. ser på selskapets omsetning og vurderer om selskapet kan betale tilbake lånet.

Om Qred

Vår historie

Qred ble grunnlagt i 2015 av gründere for gründere og er ifølge Financial Times et av Europas raskest voksende fintech-selskaper. Qred har levert lønnsom vekst fra starten av og er markedsleder i Norden med Norges mest fornøyde kunder, ifølge Trustpilot.

Qred har virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Nederland, Belgia, Tyskland og Brasil og har utstedt hundretusener av lån til småbedrifter. Et helautomatisk og egenutviklet kredittscoringssystem gjør at Qred Bank raskt og konkurransedyktig kan gi gründere den støtten de trenger for å vokse.

Man som håller i ett stort Qred VISA

Vi støtter deg som satser grønt


Vi hjelper norske bedrifter med finansiering hver eneste dag. Dette skaper rom for bedriftseierne til å fokusere på det de er best på, nemlig å drive en bedrift. Og nå ønsker vi å gi deg som satser grønt enda bedre vilkår.

Vi hjelper også mot de globale utfordringene

Det være vanskelig for små og mellomstore bedrifter å få støtte fra bankene for å komme i gang. Vi på Qred vil endre på akkurat dette!

Eksempler på hva du kan bruke et grønt lån til:

- Miljøvennlig transport (elbil eller godstransport)
- Fornybar energi (solenergi, vindkraft og vannkraft)
- Energieffektivisering (energilagring og fjernvarme)
- Mindre forurensing (vannrensing og avfallshåndtering)

Hvordan Qreds Grønne Lån fungerer

Hos Qred tilbyr vi alltid en individuell vurdering av hver enkelt bedrift når vi mottar en lånesøknad. I den prosessen ber vi om dokumentasjon på selskapets omsetning samt eierens personlige årsoppgave. For vårt grønne lån vil vi i tillegg også be om dokumentasjon som spesifiserer hva den grønne investeringen eller oppkjøpet går ut på. Etter dette gjør vi en vurdering og kommer eventuelt tilbake til deg med et tilbud på lån hvor vi reduserer månedsprisen. Rabatt og lavere pris tilbys på grunnlag av den individuelle kredittvurderingen.

Med Grønt Lån kan du fortsatt betale tilbake lånet før tiden, helt uten ekstra kostnader. Lånet har også like rask utbetaling som et vanlig lån hos Qred, det vil si samme dag som lånet er godkjent. Og det er heller ingen skjulte gebyrer.

Vi forbeholder oss retten til å følge opp investeringen, slik at vi kan følge opp hvordan våre grønne lån er med på å drive den grønne omstillingen i Norge.

Interessert i bedriftslån? Kontakt Qred Bank!

Vi elsker små bedrifter. Ta kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift!
08:00 - 16:30 (man-fre)