Grønne lån

Samme raske service
Mindre klimaavtrykk til en lavere pris
Invester opp til 2.000.000 kr
Søk her

Grønne Lån fra Qred

For oss på Qred er det viktig å skape flere bærekraftige og miljøvennlige løsninger. Om du også går med den samme drømmen, så vil vi gjerne være med på å hjelpe bedriften din med å ta gode valg for miljøet. Derfor har vi nå lansert Grønne Lån!

Hva kan Grønne Lån brukes til?

Hos Qred tilbyr vi Grønne Lån slik at bedrifter kan gjøre miljøvennlige investeringer. Det kan være alt fra kjøp av en energioptimaliserende prosessor til investering i solcellepaneler.

Fokuset for Grønne Lån er å gi bedrifter mulighet til å skape bedre løsninger som gagner miljøet og klimaet.

Med stigende energipriser blir bærekraftige initiativer enda mer relevante. Ved å tenke bærekraft i form av en selvforsynt energikilde, blir bedriften mindre sårbar for eksterne faktorer.

Hvordan kvalifiserer du deg til et Grønt Lån?

Grønne Lån er et nytt produkt fra Qred.

For at Qred skal kunne tilby et Grønt lån må bedriften kunne vise til aktive tiltak mot en grønnere investering. Det kan f.eks. være en faktura på betaling for en elbil, et tilbud på solceller, eller en ordrebekreftelse.

Lånet som Qred tilbyr skal samsvare med de allerede eksisterende prosessene, hvor vi bl.a. ser på selskapets omsetning og vurderer om selskapet kan betale tilbake lånet.

Søk om et Grønt Lån

Qred er en finansagent på vegne av Nordiska Financial Partner Norway AS

Sammen kan vi gjøre en forandring


Vi hjelper norske bedrifter med finansiering hver eneste dag. Dette skaper rom for dem til å fokusere på det de er best på, nemlig å drive en bedrift.

Vi hjelper også mot de globale utfordringene

For små og mellomstore bedrifter kan det være vanskelig å få støtte fra bankene for å komme i gang. Vi på Qred vil endre på akkurat dette!

Gjennom Qreds grønne lån tar vi nå et ytterligere steg mot de 17 globale målene.

Vi tilbyr grønne lån til de miljøforbedrende investeringene som en bedrift ønsker å gjøre. Eksempler på hva du kan bruke et grønt lån til:

- elbil
- solcelleanlegg
- varmepumpe

Hvordan Qreds Grønne Lån fungerer

Hos Qred tilbyr vi alltid en individuell vurdering av hver enkelt bedrift når vi mottar en lånesøknad. I den prosessen ber vi om dokumentasjon på selskapets omsetning samt eierens personlige årsoppgave. For vårt grønne lån vil vi i tillegg også be om dokumentasjon som spesifiserer hva den grønne investeringen eller oppkjøpet går ut på. Etter dette gjør vi en vurdering og kommer eventuelt tilbake til deg med et tilbud på lån hvor vi reduserer månedsprisen. Rabatt og lavere pris tilbys på grunnlag av den individuelle kredittvurderingen.

Med Grønt Lån kan du fortsatt betale tilbake lånet før tiden, helt uten ekstra kostnader. Lånet har også like rask utbetaling som et vanlig lån hos Qred, det vil si samme dag som lånet er godkjent. Og det er heller ingen skjulte gebyrer.

Vi forbeholder oss retten til å følge opp investeringen, slik at vi kan følge opp hvordan våre grønne lån er med på å drive den grønne omstillingen i Norge.

Kontakt oss

Vi elsker små bedrifter. Ta kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift!
08:30 - 16:30 (man-fre)