Bedriftskort til små og mellomstore bedrifter

Etter fantastisk respons i andre markeder lanseres
Qreds bedriftskort også i Norge.

Få 1 % cashback
Gratis kort
Ta neste steg for høyere kreditt med Qreds bedriftskort

Beställ ditt företagskort här!

Kommer
snart

Kjøp i dag betal senere med Qreds bedriftskort

Med Qreds bedriftskort blir alle innkjøpene dine enklere. Bedriftskortet vil kunne brukes over alt. Uansett om du vil bruke det til innkjøp eller for å betale fakturaene dine, så har du alltid penger til det du trenger. Og det beste av alt? Alt samles på én og samme faktura som kommer én gang i måneden.

Spar penger når du handler

Med Qreds bedriftskort vil du spare penger på alle innkjøpene dine til bedriften! Hver gang du bruker bedriftskortet ditt - online eller offline - får du 1% cashback. Den inntjente cashbacken vil dras fra månedsfakturaen din. 

Det er veldig enkelt - om du har gjort innkjøp for 10 000 kr, vil du få en faktura på 9 900 kr.

Qred Visa betala

Ubegrensede muligheter, ingen kostnader

Du betaler ingenting ekstra for innkjøp til bedriften din med bedriftskortet fra Qred. Det er heller ingen ekstra kostnader om du velger å betale hele fakturaen din på én gang. Dersom du vil betale deler av fakturaen, tilkommer det en rente som begynner på 1,95% per måned. 

Samle alle kvitteringene dine på ett sted - digitalt!

Hos oss vil du kunne få alle kvitteringene dine digitalt slik at du kan administrere utgiftene dine på en enkel måte. Det betyr at når du har kjøpt noe, så trenger du bare å ta et bilde av kvitteringen med mobilen din. Ved slutten av hver måned vil du få en rapport med alle utgifter. Bra, ikke sant?

Få alt i Qreds app

Aktiver bedriftskortet ditt
Få flere gratiskort til ansatte
Håndter kortinstillinger

Vanlige spørsmål

Hva koster Qreds bedriftskort?

Kortet er kostnadsfritt og har ingen månedsavgift. Kjøp har en gjennomsnittlig rentefri periode på 45 dager. En gang i måneden kommer du til å få en faktura med 14 dagers betalingsfrist. Du velger om du vil betale hele fakturaen på en gang (0% rente) eller dele opp fakturaen (fra 1,95 % per måned).

Hvordan håndterer jeg en utgift i appen?

Etter at du har gjort et kjøp med Qred VISA, går du till den seneste transaksjonen i appen, trykker på utgiften og velger “håndter utgift”. Da kan du starte kameraet på mobilen og ta et bilde på kvitteringen. Klart! Når du har tatt et bilde fyller du i den kategorien som beskriver hvilken type kjøp du har gjort og hvor mye moms det er i kroner. Ved slutten av hver fakturaperiode får du en rapport av alle transaksjoner som  er håndtert.

Kan jeg betale fakturaer med mitt bedriftskort?

Ja, når du har fått og aktivert ditt Qred bedriftskort kan du bruke det for å betale fakturaer med Qreds mobilapp.

Gjør som mange andre bedrifter

Prøv Qreds bedriftskort helt kostnadsfritt. Bedriftskortet gir deg muligheten til å  betale utgiftene dine når bedriften din trenger det.
Få informasjon her!

Vi tilbyr også bedriftslån

Med en fleksibel finansieringsløsning kan Qred hjelpe deg å oppfylle drømmen din. Det er uforpliktende og helt kostnadsfritt å søke om bedriftslån hos oss. Vi tilbyr lån opptil 2 000 000 kr og nedbetaling opp til 18 måneder.

Ingen etableringsgebyr
Ingen skjulte avgifter
Ingen bindingstid