Bedriftskreditt for bedrifter

Ingen bindingstid

Det er gratis og uforpliktende å søke

Ingen skjulte kostnader eller deltakeravgifter

Motta et uforpliktende tilbud om et bedriftslån fra Qred Bank

Hvor mye ønsker du å låne til din bedrift?

kr 0

Qred Bank behandler dine personopplysninger i henhold til GDPR og Qreds personvernerklæring.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bedriftskreditt til bedrifter

Vi tilbyr kreditt til alle typer bedrifter. Slik fungerer et bedriftslån gjennom Qred:

  1. Søknaden tar 1 minutt
  2. Du får beskjed innen 1 time
  3. Pengene utbetales samme dag

Kreditten har...

  • Ingen oppstartsgebyr
  • Ingen bindingstid
  • Ingen skjulte kostnader

Velkommen til å sende inn en søknad!

Kort oppsummering

Bedriftskreditt er et viktig verktøy for bedrifter, særlig små og mellomstore, som trenger fleksibel kapital. Dette inkluderer kredittkort og kassekreditt som hjelper med å håndtere kontantstrøm, finansiere prosjekter og gjøre nødvendige innkjøp. Kreditt fungerer som en buffer mot finansiell usikkerhet og dekker uforutsette utgifter.

Bedriftskreditt er et viktig finansielt verktøy for bedrifter av alle størrelser, men det er spesielt nyttig for små og mellomstore bedrifter som trenger fleksibel tilgang til kapital. Dette kan omfatte kredittkort for bedrifter, kassekreditter eller andre typer kredittfasiliteter som tillater bedrifter å håndtere svingninger i kontantstrømmen, finansiere nye prosjekter eller foreta nødvendige innkjøp uten å måtte trekke på egenkapitalen.

En bedriftskreditt fungerer ofte som en buffer for finansiell usikkerhet. Den tillater bedrifter å dekke umiddelbare eller uforutsette utgifter, som kan være kritiske for fortsatt drift eller vekst. For eksempel, hvis en bedrift plutselig står overfor behovet for å erstatte viktig utstyr, kan tilgangen til en kredittlinje sikre at dette kan gjennomføres umiddelbart, uten å påvirke bedriftens evne til å møte andre finansielle forpliktelser.

Når man bruker bedriftskreditt, er det imidlertid viktig å være oppmerksom på vilkårene og kostnadene som følger med. Renten på slike kreditter kan variere betydelig avhengig av kreditthistorikken til bedriften og den økonomiske risikoen långiver vurderer at de påtar seg. Det er også vanlig at det påløper gebyrer for opprettelse og vedlikehold av kredittfasiliteter, samt potensielle straffegebyrer for sen betaling.

En annen viktig faktor å vurdere er kredittgrensen, som bør reflektere bedriftens faktiske behov og betalingsevne. Det er viktig å ikke overbelaste bedriften med gjeld, da dette kan føre til finansielle vanskeligheter. Gjennomtenkt bruk av bedriftskreditt kan imidlertid gi en bedrift større økonomisk fleksibilitet og mulighet til å utnytte muligheter som krever umiddelbar finansiering.

Til slutt er det avgjørende for bedrifter å ha en klar og gjennomførbar tilbakebetalingsplan. Regulariteten og forutsigbarheten av kontantstrømmer spiller en sentral rolle i hvorvidt en bedrift kan håndtere sin kreditt på en bærekraftig måte. Ved å strategisk håndtere bruken av kreditt, kan bedrifter ikke bare møte umiddelbare finansielle behov, men også styrke sin langsiktige finansielle stabilitet.

Hva er kostnaden for et bedriftskreditt?

Vi foretar en helhetlig kredittvurdering av selskapet innen vi fastsetter en individuell månedsavgift. Vi har ingen etableringsgebyr. Du betaler en fast månedsavgift hver måned frem til lånet er innfridd.

Når mottar jeg pengene på konto?

Vi forsøker å behandle søknaden din innen en time. Ved innvilget lånesøknad vil du få tilsendt et tilbud på e-post og SMS. Ved signering fyller du inn bankkonto for utbetaling, og pengene utbetales innen få minutter.

Hvem kan søke om bedriftslån?

Bedrifter med selskapsformen ENK, AS, DA, ANS eller ASA kan søke om bedriftskreditt. Personen som søker må ha norsk BankID og signaturrett for å kunne signere en avtale om bedrift lån.

Hvor lang nedbetalingstid tilbyr dere?

Vi tilbyr en nedbetalingstid opp til 18 måneder som fastsettes etter bedriftens behov. Vi har ingen bindingstid på våre lån og du kan derfor spare penger ved å nedbetale lånet raskere.

Om Qred

Vår historie

Qred Bank ble grunnlagt i 2015 av gründere for gründere og er ifølge Financial Times et av Europas raskest voksende fintech-selskaper. Vi har levert lønnsom vekst fra starten av og er markedsleder i Norden med Norges mest fornøyde kunder, ifølge Trustpilot.

Qred Bank har virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Nederland, Belgia, Tyskland og Brasil og har utstedt hundretusener av lån til småbedrifter. Et helautomatisk og egenutviklet kredittscoringssystem gjør at Qred Bank raskt og konkurransedyktig kan gi gründere den støtten de trenger for å vokse.

Man som håller i ett stort Qred VISA

Interessert i bedriftslån? Kontakt Qred Bank!

Vi elsker små bedrifter. Ta kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift!
08:00 - 16:30 (man-fre)