Driftskreditt for bedrifter - Fleksibel kreditt fra Qred Bank

Ingen bindingstid

Det er gratis og uforpliktende å søke

Ingen skjulte kostnader eller deltakeravgifter

Motta et uforpliktende tilbud om et bedriftslån fra Qred Bank

Hvor mye ønsker du å låne til din bedrift?

kr 0

Qred Bank behandler dine personopplysninger i henhold til GDPR og Qreds personvernerklæring.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Driftskreditt til bedrifter

Vi tilbyr driftskreditt til alle typer bedrifter. Slik fungerer et lån gjennom Qred:

  1. Søknaden tar 1 minutt
  2. Du får beskjed innen 1 time
  3. Pengene utbetales samme dag

Gårdsbrukslånet har...

  • Ingen oppstartsgebyr
  • Ingen bindingstid
  • Ingen skjulte kostnader

Velkommen til å sende inn en søknad!

Kort oppsummering

Driftskreditt gir bedrifter fleksibel finansiering for å håndtere daglige utgifter og forbedre likviditeten, spesielt ved sesongvariasjoner i inntektene. Bedriften kan trekke på en kredittgrense etter behov, med renter kun på brukt beløp.

Dette gir fleksibilitet og stabil likviditet, men det er viktig å være oppmerksom på kostnader og risiko for overforbruk. Riktig brukt, støtter driftskreditt bedriftens operasjonelle behov og vekst.

Driftskreditt er en fleksibel finansieringsløsning som mange bedrifter bruker for å håndtere dagligdagse utgifter og forbedre likviditeten. Denne type kreditt er spesielt nyttig for virksomheter som opplever sesongvariasjoner i inntektene eller har uregelmessige kontantstrømmer. I denne artikkelen vil vi se nærmere på hva driftskreditt er, hvordan den fungerer, fordelene med å bruke den, og viktige faktorer bedrifter bør vurdere før de tar i bruk en slik kredittløsning.

Hva er driftskreditt?

Driftskreditt, også kjent som kassekreditt eller driftslån, er en kredittgrense som banken stiller til disposisjon for en bedrift. I motsetning til et vanlig lån, hvor låntakeren mottar hele lånebeløpet umiddelbart og begynner å betale renter på hele summen, tillater driftskreditt bedrifter å trekke opp til et forhåndsavtalt beløp etter behov. Renter belastes kun på den delen av kreditten som faktisk blir brukt.

Hvordan fungerer det?

Når en bedrift etablerer en driftskreditt, blir det satt opp en maksimal kredittgrense basert på bedriftens økonomiske situasjon og behov. Bedriften kan når som helst ta ut midler opp til denne grensen, og kan så fylle på igjen opp til grensen etter hvert som de tilbakebetaler brukt kreditt. Dette gir stor fleksibilitet i forvaltningen av bedriftens likvide midler.

Fordeler med driftskreditt

1. Fleksibilitet: Driftskreditt gir bedrifter mulighet til å håndtere økonomiske svingninger uten å måtte ta opp et fast bedriftslån hver gang det oppstår et midlertidig behov for ekstra kapital.

2. Forbedrer likviditet: Det hjelper bedrifter å opprettholde en stabil likviditet selv under perioder med variabel inntjening.

3. Betal kun for det du bruker: I motsetning til tradisjonelle lån, hvor renter betales på hele lånebeløpet, betaler bedrifter med driftskreditt renter kun på den delen av kreditten som er i bruk.

Vurderinger før man tar i bruk driftskreditt

1. Kostnader: Det er viktig å være klar over alle kostnadene forbundet med driftskreditt, inkludert renter, gebyrer for opprettelse og eventuelle årlige vedlikeholdsgebyrer.

2. Risiko for overforbruk: Selv om fleksibiliteten er en stor fordel, kan det også være fristende for bedrifter å bli for avhengige av kreditten, noe som kan føre til økonomiske problemer.

3. Krav til sikkerhet: Noen banker krever sikkerhet for å tilby driftskreditt, noe som kan inkludere eiendom eller andre verdifulle aktiva.

Sammenfatning

Driftskreditt er et veldig nyttig verktøy for bedrifter som trenger fleksibel tilgang til kapital for å håndtere løpende utgifter og opprettholde en god likviditet. Ved å bare betale renter på det beløpet som faktisk brukes, kan bedrifter effektivt kontrollere sine finansieringskostnader. Det er imidlertid viktig at bedrifter nøye vurderer sine finansielle behov og risikoer før de etablerer en slik kredittordning. Riktig brukt, kan driftskreditt være et avgjørende verktøy for å støtte bedriftens operasjonelle behov og vekstmuligheter.

Om Qred

Vår historie

Qred Bank ble grunnlagt i 2015 av gründere for gründere og er ifølge Financial Times et av Europas raskest voksende fintech-selskaper. Vi har levert lønnsom vekst fra starten av og er markedsleder i Norden med Norges mest fornøyde kunder, ifølge Trustpilot.

Qred Bank har virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Nederland, Belgia, Tyskland og Brasil og har utstedt hundretusener av lån til småbedrifter. Et helautomatisk og egenutviklet kredittscoringssystem gjør at Qred Bank raskt og konkurransedyktig kan gi gründere den støtten de trenger for å vokse.

Man som håller i ett stort Qred VISA

Interessert i bedriftslån? Kontakt Qred Bank!

Vi elsker små bedrifter. Ta kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift!
08:00 - 16:30 (man-fre)