Gjør deg klar for julesesongen: 5 festlige knep for å øke småbedriftens synlighet i julen

Det er høytid for å være smart! Når julefreden senker seg i luften, er det på tide for små bedrifter å pakke opp gaven økt synlighet. Vi i Qred Bank er her for å strø litt gründermagi over julestrategien din. Her er fem tips som får småbedriften din til å skinne klarere enn Rudolfs nese - uten at det koster skjorta.

1. Jingle All the Way på sosiale medier

Det er ikke bare julenissen som lager en liste og sjekker den to ganger. Kast deg ut i sosiale medier og skap blest rundt bedriften din. Del festlige oppdateringer, smugtitt på ferietilbudene dine og gi oss noen glimt bak kulissene. Husk at det ikke bare handler om markedsføring, men om å kommunisere med publikum som om dere hadde en virtuell kopp kakao sammen. Det er høytid for likes, delinger og kanskje til og med litt viral magi.

2. Gi konkurrentene konkurranse med en festlig ansiktsløftning

Pynt opp butikkfronten eller nettstedet ditt med litt digitalt glitter og lys. En visuelt tiltalende butikkfront med juletema kan tiltrekke seg oppmerksomhet raskere enn et barn som ser gaver under treet. Oppdater nettsidens bannere, profiler på sosiale medier og e-postsignaturer med et festlig preg. Bonuspoeng for en nisselue på logoen!

3. Slå til med hashtags

Nå er det høytid for å bli flinkere til å bruke hashtags! Lag en festlig og unik hashtag for bedriften din, og oppfordre kundene dine til å bruke den i ferieinnleggene sine. Dette sprer ikke bare julestemning, men gir også merkevaren din et digitalt løft. Tenk #JulestemingMed[ditt bedriftsnavn]. Det er som et julekort i den digitale verden.

4. Pakk inn tilbudene dine som gaver

Alle elsker gode tilbud, spesielt i julehøytiden. Pakk inn produktene eller tjenestene dine i en festlig innpakning, og markedsfør det som om det er årets heteste gave. Piff opp med et fengende navn som "JulenissensGavesekk" eller "RudolfsFavorit". Kundene dine vil sette pris på omtanken, og salget ditt kan komme til å skyte i været.

5. Bjelleklang og selfies

Oppfordre kundene dine til å være julenisser! Kjør en morsom og festlig fotokonkurranse. Be dem om å dele bilder av seg selv når de bruker produktet eller tjenesten din på en mest mulig julete måte. Enten det er en selfie med produktet ditt under mistelteinen eller en kreativ bruk av tjenesten din i en høytidssituasjon, kan du la kreativiteten deres skinne. Tilby et lite, festlig insentiv for å forsøde avtalen - kanskje en rabatt, en gratispakke med juletema eller gleden av å bli kåret til [ditt bedriftsnavn]s offisielle julenisse.

Husk at nøkkelen til suksess er å holde det lett, morsomt og autentisk. Julen er en tid for glede, og bedriften din bør ikke være noe unntak. Så pakk ut den kreative kraften, tilsett litt julemagi, og se hvordan småbedriften din går julesesongen i møte! God fornøyelse, og måtte høytiden bli gledelig, lys og lønnsom! 🎄✨

Les mer om våre bedriftslån her!

Del denne posten

Relaterte artikler

Relaterte artikler