Månedens TV-tips: Tony Robbins: I’m Not Your Guru

Hvorfor du bør se Tony Robbins: I’m Not Your Guru

Blir du nervøs eller stresset når en haug med arbeid plutselig dukker opp, som den årlige skattemeldingen eller en oversikt over lageret ditt? Da kan denne dokumentaren virkelig hjelpe deg med å finne ro i kaoset. Tony lærer deg viktigheten av å håndtere tiden din godt og organisere arbeidet ditt smart, slik at du kan få mer glede og tilfredshet ut av utfordringene - og driften av bedriften din.

I’m Not Your Guru er en Netflix-dokumentar om Tony Robbins, en smart forretningsmann, forfatter, motivasjonstaler og coach, som forteller om sitt internasjonalt kjente liv. Den viser nøyaktig hva som skjer bak kulissene når han organiserer en av sine svært populære workshops; Tony tar deg gjennom alle forberedelsene og viser hvor mye innsats det krever å holde en workshop med så mye press på skuldrene, samtidig som han gir tips om hvordan du kan lære å håndtere lignende stress.

Denne dokumentaren er for gründere som trenger tips for å holde hodet over vannet i situasjoner der du føler at du holder på å drukne i arbeid. Tony deler sine erfaringer og kaster ut en redningsbøye for å hjelpe deg med å utvikle verktøyene selv for å håndtere stress og arbeidsbelastning. Absolutt verdt å se på en regnfull vinterkveld!

Del denne posten

Relaterte artikler

Relaterte artikler