Qred ekspanderer til Tyskland med lansering av sparekontoer og viser fortsatt lønnsom vekst.

Stockholm, November 30, 2023 - Qred, Europas nyeste bank og et av Sveriges raskest voksende fintech-selskaper, går nå inn på det tyske markedet med lanseringen av sparekontoer for privatpersoner. Gjennom sin nylig aktiverte banklisens posisjonerer Qred seg for å redusere kapitalkostnadene og utvide sin støtte til småbedrifter over hele Europa. Samtidig fortsetter Qred å rapportere sterke veksttall i den nylig publiserte kvartalsrapporten.

Qreds sparekontoer for privatpersoner er nå tilgjengelige gjennom Raisin Bank på den tyske plattformen Weltsparen og har generert innskudd på over 500 millioner svenske kroner i oktober.

"Den nylig oppnådde banklisensen gjør det mulig for oss å utvide virksomheten vår til enda flere småbedriftseiere i hele EU. Tyskland er et stort og interessant marked for oss, med mange små bedrifter og relativt lav konkurranse i Qreds segment. Ved å tilby gunstige renter for individuell sparing har vi muligheten til å hjelpe enda flere gründere", sier Emil Sunvisson, administrerende direktør i Qred.

Samtidig som Qred tar dette betydelige skrittet fremover, offentliggjør selskapet sin delårsrapport for tredje kvartal 2023. Driftsresultatet økte med 28 % sammenlignet med samme periode året før og nådde 186,6 millioner svenske kroner. Antall aktive brukere på Qreds plattform økte med 19 % sammenlignet med året før, og er nå oppe i 19 428 brukere.

"Vi har investert betydelige ressurser i å forvandle Qred til en bank. Jeg vil gjerne understreke at teamet vårt har gjort en ekstraordinær innsats med et enestående engasjement, samtidig som vi fortsetter å vokse med lønnsomhet. Selv om Qred nå formelt sett er en bank, forblir verdiene våre uendret, og det samme gjelder vårt engasjement for å støtte småbedrifter i hele Europa", legger Sunvisson til.

Du kan lese rapporten på https://www.qred.se/bolagsinformation

Del denne posten

Relaterte artikler

Relaterte artikler