Qred utnevner Kristoffer Straume som ny CFO

Stockholm, 26 Mai, 2023 - Qred, et av de raskest voksende fintech-selskapene i Europa, har utnevnt Kristoffer Straume som ny økonomidirektør (CFO). Kristoffer begynte hos Qred for over ett år siden som Head of Treasury og tar nå på seg rollen som økonomidirektør.

«Med en sterk analytisk evne og en solid merittliste fra flere anerkjente banker, passer Kristoffer perfekt for rollen. Kristoffer begynte i Qred i januar 2022 og har gjort en fantastisk jobb som Head of Treasury og tar nå en mer strategisk rolle. Jeg er glad for å fortsette å jobbe tett sammen med Kristoffer”, sier Emil Sunvisson, administrerende direktør i Qred.

Kristoffer har hatt rollen som Head of Treasury i Qred siden januar 2022 og har mer enn 10 års erfaring fra finansnæringen. Før han begynte i Qred jobbet han som Head of Treasury i Skandiabanken og før det i Carnegie Investment Bank.

"Jeg ser frem til å ta på meg CFO-stillingen og fortsette å støtte vår reise for å bli nummer 1 i Europa innen finansiering for små bedrifter. Å jobbe med en så talentfull og dedikert gruppe mennesker som skaper tilgjengelig, rask og transparent finansiering for SMB”, sier Kristoffer Straume, ny økonomidirektør i Qred.

Del denne posten

Relaterte artikler

Relaterte artikler