Infrastrukturoppdatering pågår! Forventet varighet vil være fra kl. 21.30 til 00.30. I denne perioden vil det dessverre ikke være mulig å logge inn. Vi takker for tålmodigheten.

Kundeservice holder stengt fredag 23. juni på grunn av svensk helligdag (Sankthans / Midtsommeraften). Vi beklager for ulempene dette medfører.

Vi opplever problemer med telefonlinjene for øyeblikket. Vennligst send oss en e-post til support@qred.no eller skriv til oss på chat. Beklager for ulempene dette medfører!

Qred utnevner Kristoffer Straume som ny CFO

26/5/2023
2
minutter

Kristina Leonova Maliberg

Country Manager
Qred

Stockholm, 26 Mai, 2023 - Qred, et av de raskest voksende fintech-selskapene i Europa, har utnevnt Kristoffer Straume som ny økonomidirektør (CFO). Kristoffer begynte hos Qred for over ett år siden som Head of Treasury og tar nå på seg rollen som økonomidirektør.

«Med en sterk analytisk evne og en solid merittliste fra flere anerkjente banker, passer Kristoffer perfekt for rollen. Kristoffer begynte i Qred i januar 2022 og har gjort en fantastisk jobb som Head of Treasury og tar nå en mer strategisk rolle. Jeg er glad for å fortsette å jobbe tett sammen med Kristoffer”, sier Emil Sunvisson, administrerende direktør i Qred.

Kristoffer har hatt rollen som Head of Treasury i Qred siden januar 2022 og har mer enn 10 års erfaring fra finansnæringen. Før han begynte i Qred jobbet han som Head of Treasury i Skandiabanken og før det i Carnegie Investment Bank.

"Jeg ser frem til å ta på meg CFO-stillingen og fortsette å støtte vår reise for å bli nummer 1 i Europa innen finansiering for små bedrifter. Å jobbe med en så talentfull og dedikert gruppe mennesker som skaper tilgjengelig, rask og transparent finansiering for SMB”, sier Kristoffer Straume, ny økonomidirektør i Qred.

Qred er en finansagent som er underlagt Finanstilsynets regler, hvor Nordiska Financial Partner Norway AS fører tilsyn mot vår virksomhet.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil