Hva trenger jeg å vite før jeg søker om bedriftslån?

Vi tilbyr lån til bedrifter, hvor du fyller ut et søknadsskjema på nettsiden vår eller på My Qred dersom du allerede er kunde hos oss. Vi tilbyr kortsiktig finansiering mellom 10 000 og 2 000 000 kr.

Tilbyr dere lån for etablering av ny bedrift?

Vi kan dessverre ikke hjelpe deg med å starte egen bedrift, men hjelper gjerne til i oppstart- og vekstfasen.

Hvordan vurderes min søknad om bedriftslån?

Når du har sendt inn en søknad om bedriftslån vil vi ta kontakt med deg på telefon og e-post. Innen vi kan vurdere søknaden din må vi gjøre oss kjent med bedriften din. Vi tar hensyn til ønsket lånebeløp og den økonomiske situasjonen, hvor du kan bli bedt om å sende inn kompletterende dokumentasjon. Formålet er å skreddersy en finansieringsløsning tilpasset bedriftens behov og ønsker.

Hvem kan søke om bedriftslån?

Bedrifter med selskapsformen ENK, AS, DA, ANS eller ASA kan søke om bedriftslån. Personen som søker må ha norsk BankID og signaturrett for å kunne signere en avtale om bedriftslån.

Hvor lang nedbetalingstid tilbyr dere?

Vi tilbyr en nedbetalingstid opp til 24 måneder som fastsettes etter bedriftens behov. Vi har ingen bindingstid på våre lån så har muligheten til å redusere kostnadene ved å tilbakebetale lånet på en mer hurtig måte, og dermed spare penger i prosessen.

Hvorfor fikk jeg avslag?

Et avslag kan belage seg på flere årsaker som for eksempel at vi ikke har lykkes å komme i kontakt med deg eller mottatt etterspurt dokumentasjon.